DLA+

Architecture & Interior Design

​Nicholson Center Dining Hall

Owner
Robert Morris University
Teaming Partners
In conjunction with Architect Ross Bianco
Services
Architecture
Interior Design
Construction Administration
Completion Date
2010
Project Size
​11,500 SF
Project Cost
​$1 Million

Project Outcome

Outcome

Interior renovation to the existing 7,000 square foot Dining Hall and 4,500 square foot servery area at the Nicholson Center at Robert Morris University. DLA+ was responsible for producing construction documents, seating layouts, interior finish and furniture selection and lighting design. The new dining area includes a centralized elliptical shaped dining area, surrounded with elevated platforms that offer a variety of seating types. LCD televisions are positioned throughout the space to allow for views from all seating areas. The finish palette includes a combination of warm jewel tones and rich wood finishes.